Divendres 17 de Juny de 2011
FABRICA D'AUDIÒFONS GAES
Barcelona

La nova seu de Gaes, edifici modern i sostenible de cinc plantes, situat al districte de la innovació 22 @, reflecteix el gran creixement que ha viscut l'empresa des de la seva fundació l'any 1949 pels senyors Antonio Gassó i José Maria Espoy (així va néixer Gaes combinant les primeres síl·labes dels cognoms) fins als nostres dies, transmet una imatge moderna i d'alta tecnologia.
Una de les claus de la direcció, - ens manifesta la senyoreta Violeta Grau responsable de Relacions Institucionals - les persones són molt més importants que la imatge corporativa o que el mateix producte, intenten atreure el màxim talent
possible, oferint-los una carrera, formació i l'oportunitat de sentir involucrats. Són una gran família de més de 300 empleats motivats i amb esperit d'equip i lideratge, en resposta al tracte i valoració humana que reben.
Mitjançant el suport d'un vídeo ens han comentat sobre: la pèrdua d'audició, els efectes de la mateixa i les possibles solucions; la importància en la neteja de l'orella i com s'ha de fer; el audiòfon la seva constitució i els diferents tipus; pròtesis auditives; l'implant coclear alternativa a solucions tradicionals de
pròtesis auditives amb el més avançat sistema Nucleus 5, ara per ara és l'implant més prim del món 3,9 mm. de gruix; la solidaritat en ajuda a organitzacions i persones sense recursos, etc.
En el recorregut pels diferents departaments de fabricació i comentat per la senyoreta Violeta Grau, hem vist els processos que intervenen en la creació d'un audiòfon fins el seu resultat final.
Les instal·lacions de Microson es troben ubicades a la planta inferior de l'edifici, té la seva pròpia Sala Blanca de classe 10.000 i hi operen més de 100 tècnics especialitzats. L'aire és sotmès a rigorosos filtrats que en garanteixen la puresa i minimitza el risc de contaminació dels xips, és per això que el visitant no pot accedir, però si rebre la màxima informació.
En acabar la visita ens han ofert un pica-pica i un obsequi com a record.
Des d'aquí reiterem les gràcies a la senyoreta Grau pel seu bon tracte, personalitat i gran eloqüència, que ha fet que les gairebé tres hores de visita transcorregueren sense notar.


Preu: Gratuït
Visitants:20 persones© fotos: Lluís
© textes: Lluís

No hay comentarios:

Publicar un comentario